Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Familieopstellingendag – Live

juni 1 @ 10:30 - 17:30 CEST

€60 – €120

Wist je dat ongeheelde emoties in een familiesysteem – zonder het te weten – doorgegeven worden aan volgende generaties? En dat dit in volgende generaties kan leiden tot vastlopen in verschillende levensgebieden? Net zolang totdat iemand ze in het bewustzijn brengt zodat het oude trauma geheeld kan worden? Ben je benieuwd naar wat maakt dat je vastloopt? Kom dan naar de volgende opstellingendag op zaterdag 1 juni 2024, op een prachtige locatie in de buurt van Schoorl NH.

Ik werk met kleine groepen (max 15 pers.) waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Naast het inbrengen van een vraag, kun je deelnemen als getuige en/of representant. De rol van de getuige is belangrijk voor het creëren van het helende veld waarbij je je waarnemingsvermogen traint en je bewustzijn vergroot. Vaak melden representanten dat de plek die ze representeerden hen veel informatie en inzicht heeft gegeven in hun eigen leven.

Info eerstvolgende opstellingendag

Wanneer: zaterdag 1 juni 2024
Waar: Omgeving Schoorl (45 minuten met de auto vanaf Amsterdam, exacte adres volgt bij bevestiging van deelname)
Tijd: 10.30 – 17.30 uur, inclusief eenvoudige lunch (inloop vanaf 10.00 uur)
Kosten: Vraaginbrenger € 120,- . Representant en/of getuige € 60,- .
Aanmelden: stuur een mailtje naar Jolanda Aoisanam welkom@hetzwanennest.com . Vermeld je telefoonnummer, zodat je bereikbaar bent als dat nodig is. Je plek is gereserveerd zodra jouw betaling ontvangen is.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Het mooie aan familieopstellingen is dat je met een opstelling maar één kant op kunt, die van verbetering, ontspanning en een groter bewustzijn! Als wat bevroren is ontdooit en de liefde weer kan stromen, dan is werkelijk alles mogelijk!

Als je je niet bewust bent van de bron,

Blijf je steken in verwarring en verdriet.

Als je je bewust bent van je afkomst,

Wordt je op natuurlijke wijze verdraagzaam,

Onbaatzuchtig, geamuseerd.

Hartelijk als een grootmoeder,

Waardig als een koning.

Lao Tzu

Details

Datum:
juni 1
Tijd:
10:30 - 17:30 CEST
Kosten:
€60 – €120