Loading Events

« All Events

Familieopstellingendag – live

april 20 @ 10:30 - 17:30 CEST

€120

Wist je dat ongeheelde emoties in een familiesysteem – zonder het te weten – doorgegeven worden aan volgende generaties? En dat dit in volgende generaties kan leiden tot vastlopen in verschillende levensgebieden? Net zolang totdat iemand ze in het bewustzijn brengt zodat het oude trauma geheeld kan worden? Ben je benieuwd naar de rode draad in jouw familiesysteem? Kom dan naar onze volgende opstellingendag op zaterdag 20 april 2024, op een prachtige locatie in de buurt van Schoorl NH.

Wij werken met kleine groepen (max 15 pers.) waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Naast het inbrengen van een vraag, kun je deelnemen als getuige en/of representant. De rol van de getuige is belangrijk voor het creëren van het helende veld én je traint je waarnemingsvermogen en vergroot je bewustzijn ermee. Vaak melden representanten dat de plek die ze representeerden hen veel informatie en inzicht heeft gegeven in hun eigen leven.

Info eerstvolgende opstellingendag

Wanneer: zaterdag 20 april 2024
Waar: Omgeving Schoorl (45 minuten met de auto vanaf Amsterdam, exacte adres volgt bij bevestiging van deelname)
Tijd: 10.30 – 17.30 uur, inclusief eenvoudige lunch (inloop vanaf 10.00 uur)
Kosten: Vraaginbrenger € 120,-  (early bird t/m 24 maart € 100,-)  Representant en/of getuige € 60,- (early bird € 50,- t/m 24 maart).
Aanmelden: stuur een mailtje naar info@jamessmith.nl of welkom@hetzwanennest.com . Vermeld je telefoonnummer, zodat we je kunnen bereiken als dat nodig is. Je plek is gereserveerd zodra we jouw betaling ontvangen hebben.

Voor praktische informatie kijk hier.  Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Het mooie aan familieopstellingen is dat je met een opstelling maar één kant op kunt, die van verbetering, ontspanning en een groter bewustzijn! Als wat bevroren is ontdooit en de liefde weer kan stromen, dan is werkelijk alles mogelijk!

Als je je niet bewust bent van de bron,

Blijf je steken in verwarring en verdriet.

Als je je bewust bent van je afkomst,

Wordt je op natuurlijke wijze verdraagzaam,

Onbaatzuchtig, geamuseerd.

Hartelijk als een grootmoeder,

Waardig als een koning.

Lao Tzu