Vrouwencirkel

Wijze Zwanen

Deze vrouwengroep zal starten rond het moment dat het Keltisch Nieuwjaar / Samhain begint en wordt geleid door Jolanda Aoisanam en Bridget Ashburn.

Als vrouw zijn wij van nature verbonden met de cycli van de maan(stonde) en de seizoenen. Deze oude wijsheid ligt in ons allemaal opgeslagen. Wij hoeven geen boeken te lezen of cursussen te volgen om ons hier opnieuw mee te verbinden, het is allemaal al in ons aanwezig. Het enige dat wij nodig hebben is het samenkomen met andere vrouwen, waar we elkaar liefdevol kunnen spiegelen en aanmoedigen.

De bijeenkomsten staan in het teken van ons openstellen zodat wij weer toegang krijgen tot deze wijsheid die ons geboorterecht is. De ene keer doen we dat door samen te zingen, te dansen en buiten te zijn. De andere keer zullen we eerst door het duister reizen om de pijn die we diep in onszelf weggestopt hebben naar het licht van ons bewustzijn te brengen. Wanneer deze oude pijn tevoorschijn komt, zal zij kunnen helen. Dan zal het leven weer vrijelijk door ons heen kunnen stromen. Het proces is altijd creatief, omdat we dat allemaal ten diepste zijn. Vaak is deze scheppende kracht van ons vrouwen ondergesneeuwd in de hectiek van alle dag. Door deel te nemen aan deze groep, beloof je jezelf dat je in ieder geval 8 keer per jaar ruimte voor jezelf zult maken zodat je je weer af kunt stemmen op datgene wat werkelijk belangrijk voor je is. De bijeenkomsten staan vooral in het teken van zusterschap, van samen reizen, delen en helen. Omdat iedere vrouw deze wijsheid in zich heeft, waarvan wij allemaal kunnen leren, is er tijdens de bijeenkomsten plek om jezelf te laten zien in al jouw wijsheid en deze met ons te delen.

Praktisch

De bijeenkomsten vinden plaats in de buurt van Schoorl. Soms buiten, soms binnen. De tijd kans enigszins variëren afhankelijk van het seizoen maar ligt ergens tussen de late ochtend en vroege avond. Omdat het samen eren en creëren voorop staat, zullen we je vragen om iets te eten mee te brengen wat je met de groep kunt delen. Het beste is als je de hele dag vrijhoudt, zodat je op je gemak kunt arriveren en ook rustig weer huiswaarts kunt keren. In rust en stilte krijgt de wijsheid meer kans om zich te manifesteren dan in hectiek en stress. Wanneer je aangeeft mee te willen doen, zullen wij de exacte locatie aan je mailen. Omdat we met een kleine groep samenkomen, is het aantal plaatsen beperkt. Als je je aan wilt melden of meer informatie wilt, stuur dan een berichtje naar welkom@hetzwanennest.com

Data

Nieuwe data worden hier vermeld.

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan HIER in voor de nieuwsbrief.

Kosten

Als je de reis door de seizoenen met ons wilt maken, dan is het fijn als je er alle 8 keer bent. Dit is echter niet verplicht. De kosten bedragen € 100,- per bijeenkomst. Je kunt je ook meteen voor alle 8 bijeenkomsten aanmelden, dan ontvang je € 100,- korting en is het € 700,- . Je plek is voor jou gereserveerd zodra we jouw betaling hebben ontvangen.

Als dit echt iets voor jou is, maar de kosten vormen een probleem, neem dan contact met ons op. Hier vinden we altijd een oplossing voor.

Voor praktische informatie klik hier. Als je je aan wilt melden of nog vragen hebt, stuur dan gerust een mailtje naar welkom@hetzwanennest.com