Zwanenduet

Ook voor één op één sessies ben je van harte welkom in het Zwanennest.

Na vele jaren in besloten ruimtes te hebben gewerkt, ga ik nu met je naar buiten. Ik ervaar in de natuur een enorme vrijheid en inspiratie en die wil ik graag met je delen. We zoeken de stilte op, om te luisteren naar het wuiven van het riet, het ruisen van de zee en het fluisteren van de bomen. We maken een reis door de stilte, het grote Niet-Weten. De ene keer via oeroude paden, de andere keer maken we ons eigen pad.

Wat ik van jou vraag is de focus op je vraag. Hierover zullen we voorafgaand aan de eerste ontmoeting contact hebben. Verder hoef je alleen maar te komen zoals je bent en ruimte te maken. Ook rondom onze ontmoeting!

Deze setting is niet geschikt voor acute crisissituaties. In een crisis ben je aan het overleven en is er geen ruimte voor verdieping, daar komt later weer ruimte voor.

Voor wie

Ben jij een vrouw, Maiden, Mother or Crone? Ben je jezelf kwijt geraakt in de hectiek van alledag? Altijd onderweg zonder ooit ergens aan te komen? Ben je op zoek naar jezelf? Wil je weten wie jij ten diepste bent en misschien ook wel waarom je hier bent? Zoek je rust en wil je leren je af te stemmen op jezelf, geef dit dan jezelf cadeau. Sorry heren, na jarenlang met alle genoegen met jullie op pad te zijn geweest, ga ik er voorlopig alleen met vrouwen op uit.

Praktisch

Jij formuleert je vraag waar je op dit moment tegen aan loopt. We zoeken een dag waarop we afspreken om je vraag te onderzoeken en richting te bepalen voor de volgende afspraken. We bepalen samen hoe vaak we afspreken en met welke frequentie. Denk hierbij aan maximaal 6 tot 8 keer met een minimale tussentijd van 2 weken.

De afspraken vinden plaats in de omgeving van Schoorl. De locatie krijg je tijdig van mij door.

Kosten

De kosten per ontmoeting bedragen € 180,- . Dit is 2 x mijn uurtarief. De afspraak duurt minimaal 2 uur, maar omdat we afspreken in de natuur en het programma niet volledig vastligt, vraag ik je om een volledig dagdeel vrij te houden. Zo hebben we ruimte om te verdwalen en houden we de mogelijkheid open voor spontane ingevingen zonder haast te krijgen en blijven de kosten overzichtelijk.

Vergoeding

Mijn sessies worden niet vergoed. Na jarenlang in een keurslijf van beroepsverenigingen, herregistraties en verzekeraars te hebben gezeten, heb ik mij overal uitgeschreven. Mijn tijd is kostbaar, het is het enige dat ik niet bij kan kopen en daarom kies ik ervoor om mijn tijd te wijden aan datgene waarvoor ik gekomen ben.

Meer weten over mij?

Ken je mij nog niet en wil je meer weten over mijn achtergrond, dan verwijs ik je naar LinkedIn. Als je mij beter wilt leren kennen dan kun je ook mijn blogs lezen die elders op deze website te vinden zijn.