Over Jolanda Aoisanam

Jolanda heeft ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden van persoonlijke ontwikkelingstrajecten en het begeleiden van groepen. Centraal hierbij staat het bewust leven in overeenstemming met wie jij ten diepste bent. In onze vroege jaren leren wij ons vaak aan te passen aan onze omgeving. Dat is onvermijdelijk omdat wij mensenkinderen lange tijd voor ons overleven afhankelijk zijn van die omgeving. Dit aangepaste zelf is vaak niet wie wij ten diepste zijn en doet niet altijd recht aan de talenten die ons gegeven zijn. Dit kan ertoe leiden dat wij ons later in ons leven onvervuld voelen en op zoek gaan naar ons ware zelf. Vaak volgt dan een zoektocht in de buitenwereld, in spullen, informatie vergaren, studeren, reizen naar verre oorden of het zoeken wijze personen buiten onszelf die ons gaan vertellen hoe het leven in elkaar steekt. Uiteindelijk komen we tot de ontdekking dat al deze pogingen niet of slechts tijdelijk werken. Dan zit er maar één ding op, de reis naar binnen aan te vangen. Deze reis is waarschijnlijk de belangrijkste die je ooit in je leven zult maken en wordt ook wel De Reis van de Held(in) genoemd.

In haar persoonlijke zoektocht volgde Jolanda diverse opleidingen, cursussen en trainingen en maakte zij kennis met verschillende spirituele tradities waarna zij zich wortelde in het Sjamanisme en het Keltisch Bewustzijn. Na vele jaren samengewerkt te hebben met haar goede vriendin en mentor Phyllida Anam-Aíre is zij toegetreden tot “The Order of Brigid” waarbinnen zij bekend staat onder haar Keltische naam Aoisanam [iesj-anam]. De “Teachings of the Cauldron” zijn een belangrijke inspiratie voor haar werk en dagelijkse leven en nemen altijd het zelf als vertrekpunt voor de innerlijke zoektocht.  Jolanda Aoisanam staat bekend om haar persoonlijke betrokkenheid, haar vermogen om door de uiterlijke schijn der dingen heen te kijken en haar toewijding om ons opnieuw te verbinden met de oude wijsheid die in ons allen verscholen ligt en wacht om herontdekt te worden.

Jolanda Aoisanam houdt zich o.a. bezig met bewustzijnsontwikkeling door het zingen en delen van Keltische matras, gutha [koe-ga]. Deze eeuwenoude klanken spreken tot de ziel i.p.v. het aangepaste zelf. Van iedere klank, van iedere guth, van ieder samen zingen zullen we iets over onszelf leren als we daarvoor open staan. Daarnaast is er de vrouwengroep die 8 x per jaar samenkomt en verschillende bijeenkomsten gewijd aan het helen van de voorouderlijn en daarmee samenhangend transgenerationeel trauma. Voor een uitgebreide opsomming van verworven diploma’s en ervaring zie LinkedIn. Je vindt alle geplande activiteiten op de agenda. Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws, dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.