Na een sabbatical van 2 jaar, ben ik langzaamaan weer begonnen met dat te doen wat ik het liefste doe, samen met anderen het pad van het groeiende bewustzijn te bewandelen. De nieuwe initiatieven die ik aanbied zullen in de loop der tijd op deze website zichtbaar worden. Als je op de hoogte wilt blijven, meld je dan hier aan voor mijn nieuwsbrief.

Voor mij viel de afgelopen 2 jaar samen met het besluit er een tijd tussen uit te gaan. Een perioden van mij terugtrekken, reflectie en bezinning. Dit bleek in vele opzichten een perfecte timing. Op 1 juli 2020 sloot ik na 7 jaar mijn praktijk waarin ik met veel liefde en overtuiging hebt gewerkt. Dankbaar voor alles wat ik daar geleerd heb en de bijzondere ontmoetingen die er plaatsvonden. Waar voor velen daar de reis met mij eindigde, begon op dat moment mijn eigen reis. Een reis door het Grote Niet-Weten, op zoek naar wie ik ten diepste ben en vooral ook waarvoor ik hier ben. Het voert te ver om mijn reis hier volledig uiteen te zetten, de rode draad is en blijft voor mij bewust leven. Voor mij werkt dit het beste als ik mij afstem op de natuurlijke cycli van de zon en de maan. Het lukt steeds beter om mij te laten leiden door de wijsheid die er al is. Die is overal om ons heen. We moeten alleen opnieuw leren het te zien. De cycli van de natuur weerspiegelen de cycli in mij. De vraag die ik mijzelf telkens opnieuw stel is “kan ik de verschillende seizoenen verwelkomen”. De verschillende seizoenen in de natuur, maar ook de seizoenen van groei, nieuw leven, afstand doen en dood in mijzelf. Zo binnen, zo buiten. Onze innerlijke natuur weerspiegelt de uiterlijke natuur zoals de cycli van de natuur de verschillende seizoenen in ons weerspiegelen.

Om ons opnieuw te verbinden met de cycli van donker en licht start ik samen met mijn reisgenoot Bridget Ashburn een vrouwengroep. Deze zal 8 x per jaar samenkomen. Als je hier meer over wilt weten, klik dan hier.