Loading Events

« All Events

De Kracht van Boosheid (voor vrouwen)

februari 3 @ 13:00 - maart 16 @ 17:30 CET

€150

Boosheid is een natuurlijke emotie. Boosheid – in zuivere vorm – wijst je de weg naar jouw “nee”, en vanuit dit “nee” kan een ja geboren worden. Het geeft je toegang tot de bron van innerlijke kracht, beschermt je en wijst je de weg.
Veel vrouwen hebben niet geleerd om op een constructieve wijze uiting te geven aan hun boosheid. Ze hebben geleerd het in te slikken, omdat het ongewenst was. Boosheid is een energie die niet verdwijnt door het binnen te houden. Het zal andere wegen vinden om naar buiten te komen. Net zoals water altijd naar de laagste plek zal stromen, vindt boosheid de weg van de minste weerstand. Ongeuite boosheid kan gaan lekken in pinnige opmerkingen, sarcasme of de toon waarop je iets zegt. Het kan leiden tot depressie, zelfdestructie (verslaving), afhankelijkheid, sub-assertiviteit en een gebrek aan levenslust.
Wil jij je boosheid bevrijden en daarmee je kracht hervinden, dan is deze serie van 3 bijeenkomsten iets voor jou. Je leert om zuivere boosheid te onderscheiden van woede, afgunst, irritatie. Je leert uiting te geven aan je boosheid, waardoor je die niet langer met je mee hoeft te dragen. Boosheid kan dan een bron van kracht worden i.p.v. een monster dat op de loer ligt en je de stuipen op het lijf jaagt.

Wanneer: 3 februari, 24 februari en 16 maart.
Waar: Omgeving Schoorl (45 minuten met de auto vanaf Amsterdam, exacte adres volgt bij bevestiging van deelname)
Tijd: 13.00 – 17.30 uur
Kosten: € 150, –
Aanmelden: stuur een mailtje naar welkom@hetzwanennest.com

Je bent van harte welkom!
Jolanda Aoisanam

Details

Start:
februari 3 @ 13:00 CET
End:
maart 16 @ 17:30 CET
Cost:
€150
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,