Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wijze Zwanen – Vrouwencirkel – Imbolc

februari 4

€100

Op het jaarwiel bevindt Imbolc zich tussen de winterzonnewende en de lente equinox. Het woord “Imbolc” komt van het Keltische i mbolg – wat  “in de buik” betekent. En dit is precies wat we vieren, het begin van een nieuwe vruchtbare cyclus. In de buik van de aarde beginnen de slapende zaadjes wakker te worden. Ze hebben zich van hun oude vorm ontdaan en vinden in hun eigen perfecte timing de weg naar het licht. Ze breken door de oppervlakte terwijl ze stevig wortelen in de aarde.

In deze tijd stemmen wij ons af op de zaadjes die wij in onszelf willen laten groeien. We maken contact met de mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf. Het één kan niet zonder het ander en balans is de sleutel van een voorspoedige groei. Samen staan we stil bij deze bijzondere tijd in het jaar, de tijd van ontluiken, van toenemend licht, de geboorte van het vuur. Zoals altijd met aandacht voor de natuur die ons inspireert en opnieuw in contact brengt met onze innerlijke wijsheid.

Wil je dit vieren met een kleine groep vrouwen, meldt je dan aan door een berichtje te sturen. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Het enige dat je nodig hebt is een open hart en de bereidheid om tijd voor jezelf te maken.

Voor praktische informatie klik hier. Als je je aan wilt melden of nog vragen hebt, stuur dan gerust een mailtje naar welkom@hetzwanennest.com

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen.

Harte groet,

Jolanda Aoisanam & Bridget