Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wijze Zwanen – Vrouwencirkel – Midwinter 2022

17 december 2022

€100

Als vrouw zijn wij van nature verbonden met de cycli van de maan(stonde) en de seizoenen. Deze oude wijsheid ligt in ons allemaal opgeslagen. Wij hoeven geen boeken te lezen of cursussen te volgen om ons hier opnieuw mee te verbinden, het is allemaal al in ons aanwezig. Het enige dat wij nodig hebben is het samenkomen met andere vrouwen, waar we elkaar liefdevol kunnen spiegelen en aanmoedigen.

De bijeenkomsten staan in het teken van ons openstellen zodat wij weer toegang krijgen tot deze wijsheid die ons geboorterecht is. De ene keer doen we dat door samen te zingen, te dansen en buiten te zijn. De andere keer zullen we eerst door het duister reizen om de pijn die we diep in onszelf weggestopt hebben naar het licht van ons bewustzijn te brengen. Wanneer deze oude pijn tevoorschijn komt, zal zij kunnen helen. Dan zal het leven weer vrijelijk door ons heen kunnen stromen. Het proces is altijd creatief, omdat we dat allemaal ten diepste zijn. Vaak is deze scheppende kracht van ons vrouwen ondergesneeuwd in de hectiek van alle dag. Door deel te nemen aan deze groep, beloof je jezelf dat je in ieder geval 8 keer per jaar ruimte voor jezelf zult maken zodat je je weer af kunt stemmen op datgene wat werkelijk belangrijk voor je is. De bijeenkomsten staan vooral in het teken van zusterschap, van samen reizen, delen en helen. Omdat iedere vrouw deze wijsheid in zich heeft, waarvan wij allemaal kunnen leren, is er tijdens de bijeenkomsten plek om jezelf te laten zien in al jouw wijsheid en deze met ons te delen.

Voor praktische informatie klik hier. Als je je aan wilt melden of nog vragen hebt, stuur dan gerust een mailtje naar welkom@hetzwanennest.com

Details

Date:
17 december 2022
Cost:
€100
Event Categories:
,