Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Familieopstellingendag

27 augustus 2022 @ 10:30 - 17:30 UTC+1

€110,

Op zaterdag 27 augustus 2022 organiseren Jolanda Marks & James Smith weer een hele dag familieopstellingen op een bijzondere plek midden in de natuur in de buurt van Schoorl.

In een familieopstelling maakt de vraagsteller een opstelling van een onderdeel van zijn of haar leven waarmee hij/zij worstelt (familie, relatie, groep, symptoom). Het uitgangspunt is altijd een persoonlijke vraag. De vraagsteller kiest een representant voor iedereen die bij het probleem betrokken is (bijv. vader, moeder, broer). Deze worden door de vraagsteller volgens zijn/haar innerlijke beeld en gevoel in relatie tot elkaar in de ruimte geplaatst. Het magische is dat de representanten op hun beurt en op hun plaats toegang hebben tot de gevoelens en waarnemingen van de personen die zij representeren. De begeleider werkt in afstemming met de representanten om een goede oplossing voor het probleem te vinden zodat de natuurlijke stroom van liefde weer op gang kan komen (naar Bert Hellinger).

Wil je deelnemen, dan kan dat op 3 manieren:
– door zelf je vraag in te brengen (vraaginbrenger).
– door je op te geven als representant voor opstellingen van anderen (representant/stand-in).
– als getuige van de opstellingen.

Of je nu meedoet als vraaginbrenger, representant of getuige, op iedere plek leer je iets over jezelf wat op dat moment belangrijk is voor jou.

Praktisch

Wanneer: zaterdag 27 augustus 2022.
Waar: Omgeving Schoorl (45 minuten met de auto vanaf Amsterdam, exacte adres volgt bij bevestiging van deelname).
Tijd: 10.30 – 17.30 uur, inclusief eenvoudige lunch (inloop vanaf 10.00 uur).

De kosten voor een opstelling bedragen € 110,- per persoon (vraaginbrenger). Wil je als representant en/of getuige deelnemen dan betaal je € 55,-. Als je mee wilt doen, stuur dan een mailtje naar welkom@hetzwanennest.com. Je plek is gereserveerd zodra we jouw betaling ontvangen hebben.

We kijken er naar uit om je (opnieuw) te verwelkomen.

Jolanda & James

Details

Date:
27 augustus 2022
Time:
10:30 - 17:30 UTC+1
Cost:
€110,
Event Category:
Event Tags:
, , ,