Loading Events

« All Events

Familieopstellingendag 1 april 2023

april 1

€110

Met heel veel liefde en dankbaarheid voor het mooie werk dat wij doen, kijken James en ik terug op de prachtige bijeenkomsten van het afgelopen jaar op onze nieuwe locatie, midden in de natuur aan de Noord-Hollandse kust. Ook in 2023 verwelkomen wij je graag weer bij één of meer opstellingendagen. De eerstvolgende vindt plaats op 1 april 2023.

Wij werken met kleine groepen (max 15 pers.) waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Naast het inbrengen van een vraag, kun je deelnemen als getuige en/of representant. De rol van de getuige is belangrijk voor het creëren van het helende veld én je traint je waarnemingsvermogen en vergroot je bewustzijn ermee. Vaak melden representanten dat de plek die ze representeerden hen veel informatie en inzicht heeft gegeven in hun eigen leven.

Voor praktische informatie en aanmelden, kijk hier. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe date, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Het mooie aan familieopstellingen is dat je met een opstelling maar één kant op kunt, die van verbetering, ontspanning en een groter bewustzijn! Als wat bevroren is ontdooit en de liefde weer kan stromen, dan is werkelijk alles mogelijk!

Als je je niet bewust bent van de bron,

Blijf je steken in verwarring en verdriet.

Als je je bewust bent van je afkomst,

Wordt je op natuurlijke wijze verdraagzaam,

Onbaatzuchtig, geamuseerd.

Hartelijk als een grootmoeder,

Waardig als een koning.

                                                                                              Lao Tzu